MAP MAP, mapping!

Després de tots els loops de franc acumulats als números anteriors, potser ja toca una mica de software lliure per usar-lo. I per no empantanar-nos en programes de franc per VJ inestables i en general, massa complexos, anem amb un senzill de mapeig.

Si bé és cert que va haver-hi un moment en què els mappings sortien com bolets, també és cert que molen, que tenen alguna cosa de màgia de prop, d’il·lusió, i això no cansa mai. Així doncs, nens i nenes, d’entre les tones de softwares de pagament, l’únic de franc: Map Map!

Aquí teniu tant la descàrrega com l’explicació detallada del software, potser una mica massa detallada per un software tan senzill. Creieu-nos quan us diem que només heu de punxar un projector al vostre ordinador i obrir el programa tranquil·lament, la resta us sortirà sol.

Una vegada remeneu el programa per dins, si voleu mirar alguna tutorial, tenim clar que una de les més instructives, precisament per la lleugera conyeta que sobrevola tot el vídeo, és el mapejat d’un pastís de casament en minuts.

Poseu un gerro davant del projector, tanqueu els llums, i a divertir-se!