8 BIT WIZARD

El Sheng Lam, a.k.a. “8 bit Wizard” és un dels estranys casos de Ciberpunk clar, quasi blanc.

Us oferim tres sèries, a quina millor: el món de “Ceramic” amb tot de mogudes futuristes cobertes de delicadíssims motius orientals, el conjunt de “Props” reinterpretant de manera brillantíssima les xarxes socials en objectes, i la flota de vehicles inspirats en els sinogrames “Hanzi”. No deixeu d’apreciar el traç, l’entintat i el color: delicadesa, fantasia i ironia en uns dibuixos enganyosament bàsics.

Ens saluda des de Manchester:

Qui ets? D’on vens?

Sóc el Sheng Lam. Austríac nascut a Madrid, de fet, encara puc parlar una mica d’espanyol, he, he!

Què fas? Com ho fas?

Sóc un il·lustrador freelance de Concept Art, treballo bàsicament per a la indústria del videojoc. Treballo fonamentalment a l’ordinador fent servir una tauleta gràfica i Photoshop o Clip Studio Paint.

Per què ho fas?

M’agrada crear coses que són visualment interessants i entretingudes.

A on vas? A on t’agradaria arribar? 

Per ser honest, no tinc ni idea en aquest moment i també es fa difícil de pensar-hi amb la situació actual al món. De moment estic gaudint de la vida tant com es pot fer mentre vas surfejant.