Pòsters! (II)

Per primera vegada, fem segona part. Tot i que ens va ser impossible resistir-nos a avançar-vos el #dontvisitwaleschallenge i el ja clàssic pòster del Dr. Doom del Sean, la idea de revisar aquest format va néixer inicialment de la col·lecció de pòsters ficticis sobre viatges que la NASA va publicar sobre el nostre sistema solar i algun exoplaneta.

Al decurs de la revisió i preparació del material, resulta que la NASA ha creat un web expressament per parlar dels exoplanetes, no deixeu de visitar-lo i exploreu la resta de zones d’aquest web, l’esforç en barrejar fantasia i pedagogia és gegantí.

I tot això ve al cas perquè la NASA s’ha despenjat amb una segona tongada d’imatges espectaculars, aquesta vegada, emulant cartells de cinema de terror clàssics. Per primera vegada publiquen en un idioma diferent de l’anglès, així que ens ha semblat divertit portar-vos la versió en castellà dels pòsters.

Als seus webs teniu tant una com l’altra a una mida fabulosa, literalment de pòster clàssic.