Konstantinos Mantelos

Aquesta simplicitat és la de les imatges que entren ben a dins del cervell per sempre més.

L’absència de cares, l’aspecte de mosaic en blanc i negre, alguna cosa moderna i clàssica alhora, una combinació impossible d’exuberància i austeritat: el Konstantinos Mantelos.

Qui ets?  D’on vens?  

Em dic Konstantinos Mantelos, sóc dissenyador gràfic i il·lustrador, d’Atenes, Grècia.

Què fas?  Com ho fas? 

Treballo com a dissenyador gràfic i vaig començar a crear il·lustracions fa un any, quan érem a la quarantena. Tenia molt de temps lliure, vaig provar diferents tècniques i estils i finalment vaig trobar el que més m’escau, un estil inspirat en la mitologia grega. Faig servir Procreate a l’iPad Pro.

Per què ho fas?

Sempre he trobat la mitologia grega fascinant i interessant a causa dels seus relats i esdeveniments històrics, i amb quina facilitat la gent pot relacionar-se amb ells.  A l’antiga Grècia, l’art estava avançat al seu temps i va jugar un paper important a la cultura grega clàssica. Dibuixo en aquest estil perquè m’encanta el seu minimalisme i la seva simplicitat. També vull reviure l’art grec antic i mostrar la seva cultura a tantes persones com sigui possible.

On vas?  On vols arribar?

De moment, vull ser capaç de pujar noves obres d’art setmanalment al meu perfil d’Instagram i interactuar amb tanta gent com pugui.  També estic planejant publicar gravats i adhesiu de la sèrie de Déus olímpics molt aviat, així que la gent que em segueix a Instagram podrà saber més sobre això aviat! 

També m’encantaria col·laborar amb altres artistes en el futur.