capitana.xx – L’artista secreta

Capitana XX condensa l’era digital. Que el canal afecta el missatge final mai no ha estat tan cert i tan mentida ( interessada )  com ara a l‘esfera d’Internet, i amb la joguina de moda entre la gent de determinada edat: l’Instagram; així, encara que pengéssim pintures o fotos quadrades d’un metre de costat, en conjunts de tres, a les parets físiques d’una galeria, il·luminades per un focus de veritat, més que possiblement acabaríem en un lloc mental extremadament diferent del que acabem coneixent quan passem imatges, i imatges, i imatges i més imatges a tota velocitat a la pantalla del mòbil.

I això és pertinent perquè, dins de l’atmosfera distant i reservada del món virtual de Capitana XX sí que visitem el món real, amb una llum enlluernadora, amb uns colors saturats i primaris, alhora, constantment sospitem que estem en altre lloc, que allò no és real del tot i som dins l’estat fronterer amb el somni que és l’abstracció profunda de la pantalleta que ens acompanya 24/7.

Respecte a la privacitat… Doncs tan contradictòria com amb la resta d’elements: privacitat total per l’exhibició total, confiança cega en què un àlies i un jpeg qualsevol conformen una identitat creïble… pur segle XXI!