Febrer Quadrat…

Aquest més ha sortit quadrat, no només per la forma al calendari, si no per qualitat i varietat dels articles que hem aconseguit aplegar.

El Pablo Aparicio Resco, arqueòleg i artista, o artista i arqueòleg, ens porta unes imatges espectaculars del passat fent servir les tecnologies de l’entreteniment actual al servei de la ciència pura i dura.

Beeple, inevitable. Molta gent sofisticada del VJ hi renega, però qui no ha fet servir mai un dels seus loops boníssims? Abans del Processing, del Touch Designer, estava Ell…

La Nvard Yerkanian ens explica el passat i el pressent d’Armènia, una de tantes guerres que no surten a la tele, però que estan allà malgrat que no mirem.

Una idea boja d’entrada i com dur-la a terme. Fer un globus aerostàtic amb els materials disponibles a la zona i sobrevolar les línies de Nazca.

La Clàudia Borràs. Fotògrafa magnífica. Impecable. Amplieu, i amplieu, i amplieu les seves fotos. Una meravella.

Tomo 77. Estètica dura, missatge dur. De Costa Rica a Portland estavellant-se espiritualment a l’aterratge, el resultat: demolidor.

Jesús M. G. des de Saragossa. Pintura d’estómac amb totes les referències underground més fabuloses combinades en imatges superpotents.

Volai-Vai una app al mòbil donant accés a la poesia més autèntica, a la primera, la que es canta rentat la roba al safareig…

El mirall cultural del Childish Like, si aquí molta gent es tatua lletres i motius orientals, ell ens porta el reflex des de Corea.

La Loteria Mexicana és una passada. Acolorida i simbòlica, la cosina americana del Quinto.

Els pòsters, tan xulos i tant en desús. Us portem exemples amb bastanta conya però estèticament excel·lents.

Divertiu-vos!