Childish Like – El mirall

El Beom Seok, a.k.a. Childish Like és un mirall. Condensa, vist des del Mediterrani, la ironia d’aquest món globalitzat que va començar a finals del segle passat. Mentre per aquesta banda del planeta la gent corre a tatuar-se motius, paraules i monogrames orientalitzants, ell en tatua motius tradicionals medievals, artístics, simbòlics i alquímics europeus a Corea del Sud amb el mateix valor i transcendència.

Mirar sostingudament al mirall és de vegades un exercici dur però alliçonador, i de vegades una sorpresa encoratjadora, fem-ho!

Qui ets?

Em dic Beom Seok.  Beom Seok Kwak.

Pots dir-me “Childish Like”.

Sóc de Corea del Sud.

Què fas?

Faig imatges al cos d’una persona. Sóc tatuador.

Si algú vol un disseny que he dibuixat, ve a mi, i dibuixo una imatge indeleble a la seva pell.

Com ho fas?

Sovint dibuixo imatges simbòliques, i a vegades la gent em pregunta què signifiquen. Llanço algunes paraules amb els meus pensaments sobre la imatge i deixo que la gent trobi el sentit. És la gent la que acaba donant-li significat a les meves imatges. De vegades hi ha opinions involuntàries que es desvien molt del que els vaig donar, però també m’inspira a la seva manera.

Es basa en gravats de l’Europa medieval. He estat interessat en el tatuatge des que ho vaig aprendre, de vegades busco dins la història medieval, i sovint veig pel·lícules i drames d’aquesta època. També m’agrada el disseny distintiu alineat i simètric que es veu en les pintures alquímiques medievals i astrològiques.

Per què ho fas?

En primer lloc, m’agrada.

És un gènere per a fanàtics a Corea del Sud.  Penso que un terç dels clients que em visiten són estrangers. Actualment, Corea del Sud és un dels pocs països del món on els tatuatges són il·legals.

Espero que la qualitat de les escenes del tatuatge coreà augmenti juntament amb una educació més sistemàtica i professional.  Per descomptat que també ho necessito.

A on vas? A on t’agradaria arribar? 

Sóc un tatuador que vol ser un tatuador “artista”. Vull arribar a un punt en el qual pugui dir amb orgull que sóc artista.

Les meves habilitats de tatuatge no són prou bones, i penso en això cada dia.  No obstant això, crec que la raó per la qual a la gent li agrada el meu treball és que alguns asiàtics s’inspiren en el tema de les pintures clàssiques sobre la cultura religiosa, la història i les llegendes a Europa.

Vull ser un bon artista que no es limiti als tatuatges.

És la meva meta.”