BEEPLE

Al Cèsar el que és del Cèsar. Hi ha un nom associat al veejing d’una manera indefugible, inevitable i irrepetible per mèrits propis: Beeple.

Qualsevol persona que ha buscat loops de franc a Internet, ha estat salvada instantàniament per Sant Beeple i ha quedat fascinada amb la quantitat i qualitat de loops que ha anat penjant des de fa anys, a més a més de les il·lustracions diàries. I no para.

Abans del Touch Designer, abans del Processing, de tota la matraca ( guapíssima ) generativa i reactiva, estava Ell.

Els VJ’s més vacil·lons ho taparan, les VJ’s més elevades renegaran d’ell, no confessaran mai que van començar amb els seus loops, no els creieu, no les creieu, tots i totes van començar amb Beeple, segur…

Tot i que aquests últims mesos està als diaris per la seva jugada milionària amb criptomoneda, els seus loops al·lucinants continuen descarregables de franc a totes les resolucions al seu web o a Vimeo, i, tot anant fent-se cada vegada més figuratiu, té paquets i paquets de loops de qualsevol estil imaginable.

Aneu i agafeu els seus clips. Proveu amb un Resolume de demo. Divertiu-vos…