LOGO ARCHIVE

Logo Archive, possiblement el perfil més relaxant d’Instagram.

Quan ja no pots més d’imatges cridaneres, memes psicotròniques i vídeos desfasats pots refugiar-te a aquest oasi en blanc i negre.

No hem aconseguit parlar amb el seu impulsor, en Richard Baird i, de fet, tot plegat potser té un caire insistentment comercial amb les seves publicacions, però el conjunt és tan fabulós i tan complet que, en fi, una cosa va per l’altra.

Ideogrames, monogrames, pictogrames, segells màgics o no… En aquesta època en què les marques comercials són quasi cases feudals i en què ens tatuem símbols i símbols a la pell, aquesta enganyosa simplicitat estètica, aquesta cascada de logos i logos i logos i logos aconsegueix un efecte hipnòtic, sedant, tàntric.

Entreu al seu Instagram i rodeu avall…