ISHA HENING

“L’única cosa és que no les veneu, gent.”

Així comença “Isha Hening i els loops de franc” la història de com la creadora ha acabat reduint les condicions d’ús del seu material ofert de franc des d’una tirallonga amb entrades superespecífiques: “no linqueu directament la descàrrega del vídeo, no els feu passar per la vostra obra…” fins a les explicacions més recents: “Sabeu què? Alguns mamons sempre faran coses encara que els digui que no les facin, així que aquesta vegada les condicions d’ús són senzilles: no les veneu. Fora d’això feu el que vulgueu, jo passo.”

És d’agrair que malgrat tot vagi penjant paquets de loops de luxe. A diferència de les investigacions sensorials del Catmac o dels divertimentos californians del SSWIII, la Isha penja paquets de loops precisos, curts i tècnics, que no freds o insípids. Tocant una mica tots els pals, trobem colors llampants i neons, elements daurats Trap i atmosferes Synthwave.

Com a extres, tenim fons de pantalla i un projecte d’After Effects per grapejar.

Des de Jakarta: Isha Hening!