Thomas Dubief – La boira de la guerra

Etnografia, Ciència-Ficció, Fotografia clàssica, Novel·la d’aventures, Direcció d’Art, Història, Cultura Pop, Klausewitz, Academicisme…

Thomas Dubief, Borgonya, 1964, Belles Arts, treballs d’escultura, art digital, infinitat de publicacions,  col·laboracions amb la marca Infundibulum, amb la gent d’Alternity Miniatures…

Diu estar inspirat per la contra-cultura, l’underground, les teories alternatives, de la Conspiració… diu estar, literalment: “creant composicions que cristal·litzen una mitologia encara per esdevenir. Aquests personatges remeten a una visió incerta del món, quasi esotèrica, una distorsió de la Història, una distopia que deixa que aparegui el revers de les coses”

Les diferents tirades de personatges que crea habiten l’univers propi de la boira de la Guerra, la de Klausewitz: l’estat d’incertesa en què es troben els que lluiten directament, incapaços de veure el pla global

El mateix Dubief cita en Julien Gracq: “Espècies de rodamons de les fronteres, errants de l’apocalipsi, que viuen lliures de preocupacions materials a la vora del seu dòcil abisme”