The Public Domain Review

Deu anys agrupant i oferint els millors materials dins les Humanitats d’una manera divertida i elegant: The Public Domain Review és un projecte sense ànim de lucre dedicat a l’exploració, selecció i publicació d’obres de gran qualitat, totes elles bellíssimes i curioses, de la història de l’art, la literatura i les idees.


Ens expliquen: “En particular, com el nostre nom indica, l’atenció se centra en les obres que ara han caigut en el domini públic, els vastos comuns de material que no té drets d’autor, que tothom pot gaudir, compartir i elaborar sense restriccions. El nostre objectiu és promoure i celebrar el domini públic en tota la seva abundància i varietat, i ajudar els nostres lectors a explorar el seu ric terreny, com una petita galeria d’exposicions a l’entrada d’una immensa xarxa d’arxius i magatzems que es troben més enllà.”

Studies on Twilight Phenomena, after Krakatoa (1888)

Doncs això, seguiu els peus de cada imatge per acabar a un arxiu més ric i al·lucinant que l’anterior, divertiu-vos!