Comencem!

Meteora.

Arrenquem amb la voluntat d’agrupar i mostrar el millor art i coneixement accessible de manera gratuïta.

Com diu un dels artistes del docu sobre graffiti en relació amb els polítics i tècnics mediocres d’un determinat moment a Bcn, però aplicable a tantíssims d’altres instàncies: “El que els molesta és que estiguis fent alguna cosa sense buscar cap mena de benefici econòmic, això els fot…”

Al nostre nº0, el número pilot per tal de provar la maquinària, engeguem amb el millor d’aquí i d’allà:

Exvots de la Moreneta, el dia a dia de la Catalunya àcida de fa cent cinquanta anys a través de les desgràcies evitades per la Verge Negra, pintades pels mestres oblidats d’una tècnica en retirada.

BCN Rise&Fall, instantània en forma de documental del canvi a l’ecosistema de l’art urbà a la ciutat de Barcelona arran de l’aplicació de l’ordenança del civisme. Producció magnífica dels barcelonesos Goho Estudio.

SSWIII, un dels àngels de la guarda del VJ’s i dels artistes digitals en general, font inesgotable de material de qualitat i de diversió, de LA al món.

Thomas Dubief, fotografies bellíssimes, tan plenes de contingut, simbolisme i referències que necessitarien una revista per elles mateixes. Artista silenciós i inquietant que cita a Klausewitz, total!

La civilització de la Lluna i el que representa pels que ens quedem a la Terra. La Jessy Kate Schingler ens remou les seguretats polítiques més bàsiques en deu minuts de xerrada.

Volíem recolzar els primers passos de Voluptas Joc en ser un vehicle de coneixement i experimentació sobre la sexualitat, i diem volíem perquè, en el temps d’entrevistar les autores, ja tenen enllestit el Verkami que el farà sortir al carrer.

Public Domain Review és el web estrella d’aquest número, selecciona i inventaria continguts artístics i de pensament de les millors webs, genera assajos, ofereix freebies de tota mena…

I de moment amb tot això, més les vostres interaccions, anirem precisant les coordenades exactes de la revista,